Akcije

Pokrenli smo novu akciju u koju se možete uključiti - Vijenac ljubavi!Ovdje više informacija...

Informacije

"Koliko je neki čovjek vrijedan za svoju zajednicu ovisi, u prvom redu, o tome koliko su njegovi osjećaji, misli i djela usmjereni na unapređivanje života drugih ljudi (1934.)" - Albert Einstein

Primatelj : Udruga "Osmijeh", Gajeva 11, Našice;

IBAN PBZ: HR2423400091110403320

Upoznajte nas

upoznajtenasSVE naše akcije su TRANSPARENTNE: svaka uplata se nalazi u popisu, svaki račun je skeniran!

SVI mogu pomagati: netko donacijom, netko pomoći u vrtu a netko kreativnim radom!

Provjerite ovdje naš profil...

Trenutno online

Trenutno aktivnih Gostiju: 109 

Već neko vrijeme prikupljamo novce kako bi pomogli obitelji Lapanović iz Normanaca da što prije započne sa sređivanjem stambenog prostora. Obzirom da kuća u kojoj žive, nije njihovo vlasništvo nego vlasništvo agencije APN, poslali smo im zamolbu za smanjivanjem procijene imovine kako bi prilagodili iznos koji bi obitelj mogla platiti. Kuća je u ruševnom stanju te bi nakon eventualne kupnje bila potrebna kompletna adaptacija postojećeg prostora i dozidavanje novog (potrebno kupatilo i dodatni prostor za djecu). U riješavanje problema uključili smo socijalnu službu i općinu Koška gdje smo naišli na veliko razumijevanje i podršku.

Slađan Lapanović rođen je 1972. godine. Živi u Normancima od 2000. godine. Supruga Vesna umrla je pri porodu dječaka Mateja 2009. godine i ostavila dvoje maloljetne djece iz prvog braka. O njima se sada brine g. Slađan. Iako u vrlo teškim uvjetima, bez posla i plaće, samo uz socijalnu pomoć i dječiji doplatak, on vrlo brižno i savjesno obavlja svoju ulogu i majke i oca.

Potrebna mu je i pripomoć u vidu odjeće, obuće i sličnih svakodnevnih potrepština vezano za djecu i njihovo sretno odrastanje.


rssfeed Poštovani posjetitelji, sadržaj možete pratiti putem RSS kanala, ili ga možete dodati na Vaše društvene mreže.
Favoriten Twitter Facebook Myspace Stumbleupon Digg google Yahoo