Akcije

Pokrenli smo novu akciju u koju se možete uključiti - Vijenac ljubavi!Ovdje više informacija...

Informacije

"Koliko je neki čovjek vrijedan za svoju zajednicu ovisi, u prvom redu, o tome koliko su njegovi osjećaji, misli i djela usmjereni na unapređivanje života drugih ljudi (1934.)" - Albert Einstein

Primatelj : Udruga "Osmijeh", Gajeva 11, Našice;

IBAN PBZ: HR2423400091110403320

Upoznajte nas

upoznajtenasSVE naše akcije su TRANSPARENTNE: svaka uplata se nalazi u popisu, svaki račun je skeniran!

SVI mogu pomagati: netko donacijom, netko pomoći u vrtu a netko kreativnim radom!

Provjerite ovdje naš profil...

Trenutno online

Trenutno aktivnih Gostiju: 90 

Akcije ekološkog uzgoja i njegovanja bijelog luka, u kojima smo se okupljali i družili uz rad i pjesmu, rezultirale su konačnim proizvodom našeg truda s kojim smo izuzetno zadovoljni. Kupnjom ovog bijelog luka pomažete rad udruge i podržavate ovakav način djelovanja u našem gradu. Sav prihod od prodaje uložemo u akciju obnove kuće u Normancima, a za djecu bez oba roditelja. Cijena 1 kg luka (uz veliki osmijeh) je 30,00. Za više informacija obratite se na telefon 612-259 ili na mobitel 091/ 9515 662, gđa Ružica Breskovac. Zahvaljujemo svima koji će se odazvati ovoj akciji. 

Zahvaljujemo svim  volonterima koji su sudjelovali u ovoj humanoj akciji i najavljujemo novu sadnju luka ovih dana (Bogu u ruke vremenske prilike). :)

Ukoliko netko želi, darujemo Butternut tikvice (naranđaste, kruškolike). Odlične za krem juhe i ostala razna i fina jela. 


rssfeed Poštovani posjetitelji, sadržaj možete pratiti putem RSS kanala, ili ga možete dodati na Vaše društvene mreže.
Favoriten Twitter Facebook Myspace Stumbleupon Digg google Yahoo