Akcije

Pokrenli smo novu akciju u koju se možete uključiti - Vijenac ljubavi!Ovdje više informacija...

Informacije

"Koliko je neki čovjek vrijedan za svoju zajednicu ovisi, u prvom redu, o tome koliko su njegovi osjećaji, misli i djela usmjereni na unapređivanje života drugih ljudi (1934.)" - Albert Einstein

Primatelj : Udruga "Osmijeh", Gajeva 11, Našice;

IBAN PBZ: HR2423400091110403320

Upoznajte nas

upoznajtenasSVE naše akcije su TRANSPARENTNE: svaka uplata se nalazi u popisu, svaki račun je skeniran!

SVI mogu pomagati: netko donacijom, netko pomoći u vrtu a netko kreativnim radom!

Provjerite ovdje naš profil...

Trenutno online

Trenutno aktivnih Gostiju: 82 

alt16.11.2009.

Zorana Grgurića sam upoznala na samom početku hodoćašća na seminar kod vlč.Zlatka Suca.
Njegova otvorenost, komunikativnost i pristupačnost olakšala mi je uvelike pristup njemu, iako još nisam imala bliskosti sa slijepim osobama, pa sam imala zadrške. Naime, Zoran je prije četiri godine stradao u prometnoj nezgodi i oslijepio, a sad ima 26 godina.
Nakon što sam ga, nakon hodoćašća, dovezla u Kutove obećala sam mu da ćemo ići na čevape koje toliko voli. Zlatko Perković i ja smo u subotu, 7.11.2009. u poslijepodnevnim satima najavljeno došli k njemu, a on nas je nestrpljivo, ali mirno već čekao na ulazu. Prvo smo kratko popričali sa njegovom majkom, pokazao nam je kompjuter za slijepe osobe i onda smo krenuli put Mimoze pizzerie u Orahovicu, gdje naravno ima i čevapa. Tamo smo ugodno i opušteno razgovarali. Gotovo nismo mogli doći do riječi od Zokija. Bio je uzbuđen. Nesebično  je podijelio svoje znanje o simpa tarifama, molitvi krunice o Providnosti, o kontemplaciji... Ako ga želite upoznati, razveseliti ga, slobodno ga nazovite na broj mobitela 098/9470-577 i recite da vam je Katarina dala broj. I sugurna sam da nećete zažaliti jer se i vi sjetite one Isusove, kao što sam se i ja sjetila :"Sve što učinite jednom od najmanje moje braće meni učiniste!"

Katarina Šimašek


rssfeed Poštovani posjetitelji, sadržaj možete pratiti putem RSS kanala, ili ga možete dodati na Vaše društvene mreže.
Favoriten Twitter Facebook Myspace Stumbleupon Digg google Yahoo